Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velký příznivec kuželek a bowlingu Vladimír Tlamka zemřel

13. 2. 2018

2018-02-tlamka-vladimir.jpgU nás, tedy na Seniorbowling CZ, se bohužel se zprávami tohoto druhu potkáváme častěji, než na jakýchkoliv jiných bowlingových webech. Jsme spolek seniorů a tak nás častěji, než kdekoliv jinde, provází takovéto smutné zprávy, že nás někdo z našich společných přátel opustil na trvalo. Aspoň do doby, než se na něj někdy v daleké budoucnosti možná podíváme mi sami osobně. Kdoví, jak to tam nahoře vlastně je...

Tím více si važme sebe samých, svých přátelských setkání na seniorských akcích, společných posezeních, i těch bowlingových  "zápolení", kde si nezávidíme jeden druhému, ale úspěchy si přejeme navzájem. Vždyť ten náš úspěch se třeba dostaví příště a my víme, že ostatní senioři nám ho budou přát a ze srdce k němu gratulovat. To je něco, co nás spojuje. Držme tedy při sobě, bavme se, setkávejme se, buďme na sebe milí, hodní, přejícní. To je to, co nám mnozí mladší závidí a já musím říct, když to za ty roky zpátky všechno vidím, že oprávněně.

Dnešní smutná zpráva náleží se všemi poctami člověku, který velkou část svého života zasvětil kuželkám a pak i bowlingu. Který o nás pečoval, aniž jsme to vlastně věděli a byl rád mezi námi, stejně tak, jako jsme byli my rádi při něm. 11. února 2018 zemřel Vladimír Tlamka. Asi jej netřeba nijak zvlášť představovat... Vláďo, díky za vše, co jsi pro náš sport a naši zábavu udělal, díky za Tvé kamarádství, přejeme Ti lehké spočinutí.

Vláďa byl "Boskovičák", kdo by se chtěl s Vláďou naposledy rozloučit, otevřte si jeho PARTE.

Milan Soušek