Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění "U Pitašů" - report

25. 4. 2018

Dostali jsme zprávu o průběhu soustředění, které organizoval Vláďa Pitaš pro sebe a své kolegy v Trutnově. Je vidět, že když se dbá i na maličkosti a týmového ducha, půjde všechno lépe. Přesvědčíme se o tom na Slovak Old School. Takže Vláďa nám píše:

Ve dnech 22.-23.4. se uskutečnilo historicky 1. / neoficiální / soustředění  části Národního týmu 65+. Soustředění se uskutečnilo ve Rtyni v Podkrkonoší a v herně Olymp Trutnov. Zúčastnili se Z. Havlíček, S.Nejezchleba, J.Bešík a V.Pitaš.

Mělo 3 části : 1. Zvýšení fyzické kondice hráčů, 2. Technicko-taktické zdokonalení hry a 3. Rozbor a zhodnocení  tréninkového dne.

Ad1 : Hráči absolvovali 2 bikové etapy na elektrokolách v regionu Hawk Mountains / Jestřebí hory / a Ratibořického údolí v povodí Úpy. Najeto bylo více jak 60 km ve svižném tempu za krásného jarního počasí.

Ad2 : Hráči absolvovali 2 tréninkové bloky bowlingu na drahách AMF, jeden blok na velmi dlouhém mazání a druhý na krátkém mazání. Měli možnost si otestovat svoje koule na těchto dvou extrémech. Z kontrolních zápisů vyplývá, že tým Jihu byl úspěšnější než tým Severu.

Ad3 : Rozbor a zhodnocení prvního tréninkového dne proběhlo při grilování a ochutnávce maďarských vín ve venkovním areálu vily Tetřev ve Rtyni v P.

Rozbor druhého dne jsme provedli přímo v herně Olymp, kde bylo soustředění také zakončeno.

Děkuji všem účastníkům za příkladnou morálku při plnění jednotlivých bodů soustředění. Díky tomu  soustředění splnilo svůj účel.

Vlado Pitaš