Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na ME seniorů 2018 ve Vídni je již možné se přihlásit

19. 1. 2018

Od dnešního dne až do 28.02.2018, kdy je uzávěrka příjmu přihlášek, je možné se již hlásit na Mistrovství Evropy seniorů 2018, které se koná ve Vídni, Rakousko. Závaznou elektronickou přihlášku najdete na záložce ME seniorů, rok 2018, případně se na formulář přihlášky dostanete TUDY přímo.

Aktualizovali jsme i základní informace o ME (doprava, herny, ubytování,...).

Kdo se přihlásí na ME seniorů, už se také pomalu zamýšlejte nad sestavami dvojic a trojic. Přihlášené na ME a pak dvojice i trojice budeme zveřejňovat na našich stránkách, aby bylo vidět, kdo je ještě volný. Na koho partner nevyjde, bude zařazen buď do mezinárodní dvojice/trojice, případně mu přidělen sparing. Singly a double jsou v kategoriích 50-57, 58-64 a 65+ let. Týmy nemají věkové kategorie. Double jsou vždy zařazeny do kategorie podle věku mladšího hráče. Pochopitelně nemůže jít o mixy, muži i ženy mají extra své soutěže.

Na tomto ME zatím nejsou vyhlášeny kvóty hráčů pro jednotlivé země. Pokud by kvóty vyhlášeny byly, pak budeme postupovat podle již před rokem zveřejněných pravidel, tj. přednost by měli hráčky a hráči, kteří v roce 2017 odehráli nejméně 4 turnaje Českého Seniorského Poháru 2017 a mají dostatečný celkový průměr. "Odřezávalo" by se pochopitelně od nejnižších průměrů směrem k vyšším. Ale to je jen "kdyby", zda budou vyhlášeny kvóty se dozvíme až v březnu 2018. V každém případě budeme informovat.