Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2015 - odeslány sestavy našich hráčů

15. 3. 2015

Odeslány pořadatelům byly přehledy o jednotlivcích, sestavy dvojic i trojic a kromě toho i přehled oficiálních hostů ME. Očekáváme, že snad do května, možná ale i dříve, by měly být známy konkrétní hrací dny všech našich reprezentantů. Jakmile to bude, upozorníme na to a zveřejníme přehled i na našich stránkách.

Připomínám jen, že na základě dobrovolného přihlášení odehrají někteří již v sobotu 20.06.15, jednak od 14 hod a jednak od 21 hod, a dále že některé sady her mohou proběhnout i v pozdních hodinách. Děkujeme těm, kteří jsou ochotni takto odehrát a tím umožnit start dalším 8 našim hráčům, kteří by jinak na ME jet nemohli. Do budoucna to přináší pochopitelně úvahu o nominačních kritériích na ME seniorů, protože účastníků je víc a víc a kapacitní možnosti pořadatelů ME tak mohou být nedostatečné. V tom případě by byly všem evropským zemím stanoveny kvóty. V každém případě je to téma na zamyšlení pro Výkonný výbor ESBC CZ, který tradičně výpravy na ME seniorů zabezpečuje.

Již dnes ale můžeme potvrdit: vytvořili jsme nový rekord v počtu účastníků na ME seniorů. Letos jede 45 hráčů a 17 hráček, celkem tedy 62. Číslo je to až neuvěřitelné... Kromě toho na ME 2015 cestuje i 8 oficiálních hostů, kteří tak mají zajištěn přístup na všechny akce ME, především pak zahajovací a medailový ceremoniál a zahajovací, ale především pak slavnostní závěrečný raut s večeří a programem. Všem přihlášeným děkuji a věřím, že se ME 2015 vydaří a že navážeme na naše medailové zisky z posledních roků.

Milan Soušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář