Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láďa Jirků a Alena Endersová ovládli únorový Seniorský Pohár

24. 2. 2019

V pátek 22. a v sobotu 23.02.2019 se odehrál na pražském Zličíně druhý turnaj Českého Seniorského Poháru za bohaté návštěvy hráček a hráčů. Vlastně těch hráček dnes bylo výrazně méně, než obvykle. jednak proto, že se proti naší akci konalo soustředění dámské reprezentace, kde jsou SAMOZŘEJMĚ i naše seniorky a jednak že došlo tentokrát více omluv od žen, než od mužů. Bude tedy pro nás všechny dobré, když chlapi s sebou na turnaj přivezou i své manželky, milenky, tchýně, babičky, prababičky, snachy nebo třeba i dcery (pochopitelně ve věku nejméně 50 let..., v případě milenek totéž...), abychom zvětšili dámskou vzájemnou konkurenci. 

laugh

K tomu ale také musíme něco udělat my, organizátoři, že... No dobře, takže kdo přivede zcela novou hráčku, která od 1. ledna 2018 nikdy Seniorský Pohár ještě nehrála, dostane slevu na startovném 50%. A to už stojí za úvahu, ne?

Tak konec náboru, hlavním předmětem této aktuality je, že na našem webu už jsou kompletně vloženy výsledky, komentáře a nějaké ty fotky z únorového ČSP. Článek k tomu najdete přímo ZDE

Současně mrkněte na informace o třetím turnaji, který se bude hrát v sobotu 16. března v Brně. TADY je ten článek a odtud se můžete rovnou i do turnaje registrovat. Doporučujeme rozhodně neváhat, obsazenost turnaje roste doslova každou minutou, například právě v této hodině a minutě (24.02.2019, 01:25 hod) je tam již zapsaných několik lidí, ač jsme obsazovačku otevřeli v 01:20 hod.

Srdečně zveme!