Jdi na obsah Jdi na menu
 


Finále jednotlivců zakončilo 1. ročník Seniorské Superligy

29. 12. 2023

logo-seniorska-superliga.jpg1. ročník Seniorské Superligy týmů je úspěšně za námi. Odehrála se 4 kola soutěže v průběhu roku 2023 a vše bylo zakončeno 28. prosince 2023 na Kaštance Finálovým dnem jednotlivců.

Jak to dopadlo je vidět na webové stránce této akce, kde najdete detailní výsledky, fotky, komentáře. Podívat se můžete i na detailní výsledky jednotlivých kol včetně Finále týmů (v rámci 4. kola soutěže).

Všichni přítomní na Finále jednotlivců na dálku pozdravili své slovenské kamarády a popřáli Rudovi Witkovskému rychlou rekonvalescenci a brzký návrat do bowlingového prostředí mezi nás.

Soutěž týmů pod názvem Seniorská Superliga se vydařila, přátelská setkání hráčů, pěkné výsledky, pozitivní atmosféra... co víc si přát. Stejná seniorská soutěž bude otevřena i v roce 2024, prakticky všechny stávající týmy potvrdily svoji účast.

Novinkou je, že tato soutěž seniorských týmů může být v roce 2024 otevřena i v jiných bowlingových centrech, která má alespoň 6 drah. Stačí se seznámit s Propozicemi a vyplnit přihlášku. Vše je dostupné na stránce Seniorská Superliga 2024. Srdečně zveme!