Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Old School 2017 skončil... podívejte se nejen na výsledky

20. 10. 2017

19.10.2017 začal a 22.10. skončil prestižní čistě seniorský Czech Old School 2017. Jednotlivci, dvojice, gala večer, trojice, Masters... detaily sledujte ZDE. Všem úspěšným gratulujeme!

Vložena už byla spousta fotek ze všech dnů, pochopitelně převládají ty z našeho galavečera. Pokud má někdo z účastníků nějaké obzvláště zajímavé fotky, klidně nám to pošlete, rádi zveřejníme na našem seniorském webu pro potěchu oka dalších. Pozor ale na kvalitu - opravdu jen ostré pěkné snímky o dostatečné velikosti. Jen takové lze na webu zveřejnit.

Doplnili jsme i komentáře k jednotlivých dnům a soutěžím. Pokud bychom měli vše shrnout, pak by to asi vyznělo jako: kvalitní výsledky hráčů, strhující semifinálové a finálové boje, výborná atmosféra, povedený galavečer se vším všudy. Ohlasy máme jen pozitivní, což nás coby pořadatele nesmírně těší... Pro příští rok uvažujeme pouze o dvou změnách: počet her týmů omezit ze šesti na čtyři, aby ten fyzický zápřah nebyl zejména pro hráče vyšších věkových kategorií tak zatěžující a Masters v kvalifikaci protáhnout ze tří her na čtyři. Zatím jsou to jen úvahy na základě poznatků z tohoto a předchozích ročníků, definitivum bude známo počátkem roku 2018.

Ještě jednou musíme poděkovat všem 96ti hráčkám a hráčům,2017-10-20--38-.jpg našim sponzorům a určitě i centru Bowlingzone Pardubice, jež pro nás udělalo opravdu hodně, vyšlo nám ve všem vstříc a navíc (na vlastní náklady) bezvadně připravili i oblečení obsluhy na galavečer a výzdobu centra. Takže právě proto je tady na fotce vidět pirát Adam... Na reskátora tedy neměl, že, ale uznejte sami, na jakou jinou bowlingovou akci se nejen Adam, ale i všichni obsluhující dokáží připravit a dobře se i přitom bavit. Vstřícnost obsluhy, bowlerek a všech dalších byla úžasná. Velice si toho ceníme a děkujeme za to všem z BZ Pardubice.

Již nyní jsou známy i termíny Old School akcí v roce 2018: 01. - 04.03.2018 Magyar Old School (Székesfehérvár), 27. - 30.09.2018 Czech Old School. Slovak Old School počátkem června, termín bude upřesněn později.