Jdi na obsah Jdi na menu
 


Czech Old School 2016 skončil

14. 11. 2016

Rekordní účast 103 hráček a hráčů na letošním Czech Old School 2016. Bylo nás celkem 103 a všem moc děkujeme. Bavili jsme se dobře a medailové ambice měli mnozí. Po hříchu to vyšlo ne všem, i když by si to všichni zasloužili bezesporu. Ale je to sport a vyhrát v jednotlivých kategoriích mohou jen ti šťastní, úspěšní... Rozdělení medailí na stupních vítězů bylo letos celkem vyrovnané s ohledem na počty hráčů z jednotlivých zemí. Podrobnosti najdete na záložce Czech Old School 2016.

Všem hráčkám a hráčům děkujeme, zábava to byla, pochytali jsme i názory různých hráčů a budeme se snažit vše uplatnit v příštím ročníku Czech Old School.

Podívejte se na výsledky, mrkněte na fotky a za pár dnů i na video. Hippies skončili a pro příští rok to zase bude o trochu jiné, než vše, co dosud v jednotlivých ročnících bylo.

Mrzí nás, že se nepovedlo spustit úvodní video pro gala večer, tak jej alespoň přidáváme jako video na našem webu... Inu člověk míní a technika mění...

Ty extra VIP trika speciálně připravené pro Czech Old School 2016 je možné si také objednat přes email team@seniorbowling.cz, ale kdo má o ně zájem, hlavně se nezapomeňte velikostně přeměřit a objednejte si o min 1 číslo větší, než jste naměřili. Jak dámské, tak pánské provedení. Jsou to trochu těsnější VIP dresy, aspoň číslo navíc je rozhodně potřeba. Kdo má radši hodně volné, tak i o dvě čísla větší. Cena je do 600 Kč za kus, dodací lhůta výroby je cca 4 až 5 týdnů, předávat je budeme osobně podle dohody.