Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČSP, říjnové výsledky zveřejněny, otevřen listopad na Zličíně

29. 10. 2023

O sváteční sobotě 28.10.23 se na olomoucké Šantovce odehrál letos již osmý turnaj Českého Seniorského Poháru. Účast byla slabší vlivem jednak státního svátku, jednak podzimních prázdnin a s nimi spojenými aktivitami. Výsledky jsou zveřejněny na záložce ČSP. Upřímně řečeno, turnaj měl překvapivé vítěze zřejmě i s ohledem na mazací model o délce 45 stop. Na tak dlouhém mazání se moc často nehraje, a to ani u nás v rámci ČSP. Byla to zajímavá zkušenost pro všechny...

V neděli byla na pořadu další akce, takže výsledky říjnového ČSP budeme do ČBA posílat až v neděli večer, tam by možná mohly být do hráčských vizitek načteny již v pondělí. Uvidíme.

Současně samozřejmě zveme na předposlední, tedy devátý turnaj 25.11.2023 na Zličíně v Praze. Poslední turnaj, kde se budou oceňovat také hráčky a hráči podle ročního žebříčku 2023, se má hrát 9. prosince na BB Brno. I tento (náhradní) termín doporučujeme zanést do svých bowlingových kalendářů. Na posledních 2 turnajích se budou přidělovat body za oba turnaje s tím, že do celoroku se z 10 turnajů započítává 8 lepších, takže kdo bude mít odehráno více než 8 turnajů, tam už se budou odečítat body za nejslabší turnaje.