Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. ročník mezinárodního Czech Old School již za měsíc

6. 9. 2017

Již 5. ročník vícedenního turnaje Czech Old School, který jeomalovanky_pirat_3.jpg svým systémem postaven na hracím modelu Mistrovství Evropy seniorů, je na dohled, začíná ve čtvrtek 19. října 2017. Hraje se jako obvykle v Pardubicích. 6 her singly (čtvrtek), 6 her dvojice (pátek), 6 her trojice (sobota) a k tomu každý den finále. Na samý závěr pak následuje v neděli dopoledne Masters pro 36 nejlepších. Pro každého hráče máme zcela speciální dárek... A protože je to již pátý, tedy půlkulatý ročník, jsou připraveny vedle bowlingových radovánek speciální programy pro páteční galavečer. Na něj mají vstup volný i všechny doprovody hráčů. Můžete se těšit na večeři, speciální program, překvapení večera (!), dva typy hudby, losované ceny, tanec, zábavu. Luxusní speciální poháry pro nejlepší se stanou ozdobou každého bytu. Jak je u nás zvykem, jinde nic podobného vyhrát nemůžete... Ubytování není problém, je zajištěno v hotelu Arnošt včetně snídaní, wi-fi zdarma, s možností parkování. 

Každý rok je galavečer v nějakém stylu. Ten letošní ve stylu námořních pirátů. Dobové oblečení je vítáno, nejlepší bude extra oceněno. A tak se můžeme těšit na běžnou pirátskou verbež, ale i na Angeliky a Peyracy...

Vítáni jsou zcela všechny seniorky a senioři, přijďte si užít a prožít tuto akci, zahrát si, pobavit se. Tady je proklik, kterým se dostanete na stránku turnaje. Jsou tu propozice, přehled ubytovaných, ale už i sestavy některých dvojic a trojic. Nepromeškejte svoji příležitost. Ostatně tady můžete mrknout na některá videa z roků: 2014, 2015, 2016. A případně na video také z roku 2016, které se vlastně nepromítalo... 2016-úvod. Tady jen na vysvětlenou: první 3 minuty videa je pouze zvuk bez obrazu, to je úmyslně, tady se černý obraz pouze se zvukem měl promítat do hustého dýmu na místě přítomných "huličů" a další část videa pak běžně na plátno. Bohužel, technika byla proti...

A ještě důležité upozornění: letos se v době této akce konají v pátek a v sobotu volby. Byla by škoda, aby hlasy přítomných propadly, proto doporučujeme, aby si všichni hráči a jejich hosté vyzvedli na svých Obecních, Městských, Obvodních úřadech v místě bydliště svůj Voličský průkaz. Ty se na žádost voličů vydávají již od počátku léta. Odvolit tak budete moci v Pardubicích. A pokud bude zájem dostatečný, můžeme zajistit, že volební urna přijde za námi až do herny.

Kdo je již přihlášen a chce rezervovat pokoj v hotelu Arnošt, napište nám email, vše zajistíme. Stejně tak je možné již nyní poslat sestavy dvojic a trojic.

 

No a o tuhle skleněnou nádheru hrajeme, takhle vypadají "poháry" pro nejlepší v jednotlivých dnech...

2017-pohary-pro-czech-old-school-2017.jpg