Jdi na obsah Jdi na menu
 


400.000 návštěv našeho webu za 3 roky existence

19. 2. 2018

V polovině února 2018 dosáhla podle nezávislého měření celková návštěvnost našich stránek čísla 400.000 za dobu od 10.01.2015, kdy tyto stránky byly založeny, tedy za 3 roky a 1 měsíc! To znamená průměrnou návštěvnost 356 osob denně. Nás samotné to docela překvapilo a samozřejmě potěšilo.

Jsme hrdi na to, že zdejší čistě seniorský web dokáže poskytnout ucelené informace ze světa seniorského bowlingu, a jsme velmi rádi, že sem seniorky a senioři pro informace chodí. Chceme i do budoucna tento trend vzrůstající návštěvnosti udržet a pokud možno poskytovaný servis i nadále vylepšovat.

Zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na náš druhý web www.seniorbowling-liga.cz, který se soustředí výhradně na Seniorskou bowlingovou ligu. Pochopitelně zde máme návštěvnost nižší, k dnešku zhruba 245.000 návštěvníků za celou dobu existence, tedy cca 217 lidí denně. Sem chodí především ti, kteří jsou aktivní v Seniorské lize a jejich kamarádi, známí, příbuzní.

Při podrobnějších analýzách jsme odhadli, že zhruba 10 až 12% návštěvníků nejsou senioři, což je údaj docela zajímavý. Odhadujeme, že jde v naprosté většině o hráče bowlingu, kteří se blíží seniorskému věku 50 let, či o jiné zvědavce. Pochopitelně i je tu vidíme rádi...